Köszöntő

Tisztelettel köszöntöm a Kedves Látogatókat, ezúton ajánlva figyelmükbe az új honlapunkat. Az interneten való megjelenésünk elsődleges célja, hogy hiteles információkkal lássuk el a lakosságot és megörökítsük mindennapjait. Szeretnénk minden jelentős eseményről beszámolni, gondjainkat megosztani, hírt adni a közélet, a helyi gazdaság, az egyházak, a kultúra, az oktatás, az egészségügy és a sport területéről.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a lakosság időben és pontosan értesüljön a község vezető testületének döntéseiről, ezért folyamatosan beszámolunk az önkormányzat munkájáról, üléseiről és a polgárokat érintő rendeletekről.

A honlap a rendelkezésre álló dokumentumok és az Önök segítségével szeretné feldolgozni és bemutatni a múltat, annak írásos és tárgyi emlékeit közreadni – megőrizve így azokat a jelennek és a jövőnek. A honlap megörökíti azok életét, akik egy közösségen belül összetartoznak, abban a reményben, hogy így kapcsolataink is szorosabbá válnak és megerősíti a fiatalokban az egészséges tartást és büszkeséget, melyet localpatriotizmusnak nevezünk. Ezen céljainkat a honlapon keresztül valósíthatjuk meg a leggyorsabban. Kérem, fogadják szeretettel és segítő jóindulattal a honlapot, amely a Miénk, Rólunk szól, Értünk van. Mi töltjük meg helyi tartalommal, remélve, hogy az elkerülhetetlen gondok és problémák mellett olyan híreket és írásokat olvashatunk, amelyek épülésünkre és örömünkre szolgálnak.

Fekete Zoltán
polgármester